REading& healing van jouw dier

Jouw dier weer in balans!

Als diereneigenaar doe je altijd je best voor je dier, soms geeft dit je ook een hoop kopzorgen, misschien herken je dit?

  • Jouw huisdier heeft aanhoudende klachten waarvan de oorzaak een mysterie blijft
  • Jouw paard lijkt altijd op scherp te staan, schrikt vaker dan normaal en je kan niet achterhalen waardoor?
  • Jouw huisdier zich terug trekt
  • Jouw paard geen plezier meer lijkt te beleven aan zijn lievelingsactiviteiten
  • Jij zelf voelt dat er meer aan de hand is maar je kunt je vinger er niet opleggen
  • Jij zelf slecht slaapt van de vragen die je hebt over je huisdier

Stel je voor hoe het zou zijn als deze problemen zijn opgelost

Dat jij als liefdevolle eigenaar:

Ik geloof dat dit mogelijk is!

Reviews van mijn klanten

246403684_109371521532019_4182503544145611443_n
Na de eerste behandeling is mijn paard zo enorm veranderd, ze is veel minder stijf, is vrolijker en zit weer lekker in haar vel, loopt vlotter en komt makkelijker aan de hulpen
Kayleigh met Saffier
Iris is bij ons op stal geweest voor meerdere paarden die in de lessen lopen. Ieder paard kreeg de ruimte om te wennen en er werd respectvol met ze om gegaan. De dagen daarna waren de paarden opener in omgang en veel gebalanceerder
Emma
Behandeling cranio Sacraal Sietse, ontspannen
Iris heeft mijn lieverd behandeld omdat hij erg stijf was, niet lekker voorwaarts liep in de training. Na de tweede behandeling had hij weer een lekkere voorwaartse looplust was weer soepel! Ik beveel dit iedereen aan, hij stond zo heerlijk te dutten tijdens de behandelingen.
Remona
IMG-20220418-WA0009
Iris heeft mijn lieve merrie een aantal keer behandeld, zij genoot hier zichbaar van, na de behandelingen waren de oefeningen ook veel makkelijker. Ook heb ik een voedingsadvies laten uitmeten, hier zijn we pas net mee gestart maar de huid van mijn friese merrie word zoveel rustiger, bijna geen jeuk meer, wij zijn klaar voor de zomer!
Simone & Femke

Ik help jullie op afstand

Ik maak telepathisch contact met jou dier en ga aan de slag met een reading of healing op afstand. 

Ik heb zelf in verschillende situaties gezeten dat ik met mijn handen in mijn haar zat over mijn dieren, mijn lieve Jint die helemaal over liep van stress, geen idee waar dit vandaan kwam, er was toch niks veranderd. Na een aantal healings op afstand had ik mijn fijne paard weer terug! Dit gun ik jou ook, dus ik was vast besloten dit ook te leren. 

 

Weer samen genieten!

Dat is mijn uitgangspunt tijdens mijn readings en healings, het welzijn van jouw dier vergroten, zijn verhaal laten doen, emoties weghalen, jouw dier heeft de regie. Maar deze info ook zonder filter met jou als eigenaar delen. Zodat jij weet waar je aan toe bent en hoe jij kan ondersteunen. 

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

Ik stuur jou een lijst waar je jouw vragen en foto kan insturen

Stap 2

Via een recente foto maak ik contact met je dier, dit doe ik op telepathische communicatie

Stap 3

Ik vertel als eerste wie ik ben en wat ik kom doen. Ik laat jouw dier zijn/haar hart luchten, hierna ga ik van start met de reading of healing. Bij de reading worden jouw vragen beantwoord en bij de healing gaan we aan de slag met opgeslagen emoties.

Stap 4

Ik verwerk alles in een verslag welke ik je toestuur via de mail of Whatsapp

Stap 5

Ik geef je de tijd om het verslag door te lezen, wanneer er behoefte is plannen we nog een bel afspraak in om wanneer er nog onduidelijkheden zijn, dit nog te bespreken en je eventueel nog advies te geven.

Het resultaat

Na de reading of healing

Mag ik jouw dier helpen?

Twijfel je wat bij jouw dier past, neem dan contact met mij op. 
Tijdens de reading ga ik in gesprek met jouw dier, om vragen te beantwoorden die jij als eigenaar hebt, dingen vanuit jouw dier mee te geven. 

De healing:
Met behulp van de Emotion Code en/of de Body Code kan ik deze blokkades opsporen en op afstand verwijderen. Deze energetische healing technieken stellen ons in staat om vastgelopen emoties te identificeren en vrij te maken. Deze vastgelopen emoties vinden hun oorsprong in negatieve gebeurtenissen uit het verleden en kunnen schadelijk zijn voor zowel het fysieke als het energetische systeem van het paard/dier. Aangezien vastgelopen emoties bestaan uit energie, net als de rest van het lichaam, beïnvloeden ze ook het fysieke welzijn en kunnen ze pijn en ziekte veroorzaken. Het bevrijden van deze emoties creëert de juiste voorwaarden voor het lichaam om te genezen, waardoor fysieke en mentale problemen kunnen verdwijnen of aanzienlijk kunnen verminderen. De eerste sessie is duurder omdat ik hier ook een 0 meting toepas om te kijken op welk gebied we als eerste aan de slag gaan.

Reading voor jouw dier

€ 75,-

Healing voor jouw dier

€ 45,- eerste sessie

Vragen die je misschien nog hebt:

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!