Voeding op maat

Gezondheidsscan

Herken jij deze signalen bij jouw paard?

  • Regelmatig mestwater
  • Overmatig schuren en heel veel jeuk
  • Moeite om het juiste gewicht te behouden (te dik of te dun)
  • Gebrek aan energie
  • Regelmatig buikpijn
  • Een pain face
  • Twijfels over het juiste voer
  • Jij hebt een verlangen naar natuurlijke voedingsondersteuning 

 

Als dit bekent klinkt, dan ben je niet alleen. Ik sta klaar om je te helpen! 

Wat zou het voor je betekenen als:

Jij zorgeloos jouw paard de juiste voeding kunt geven?

Reviews van mijn klanten

246403684_109371521532019_4182503544145611443_n
Na de eerste behandeling is mijn paard zo enorm veranderd, ze is veel minder stijf, is vrolijker en zit weer lekker in haar vel, loopt vlotter en komt makkelijker aan de hulpen
Kayleigh met Saffier
Iris is bij ons op stal geweest voor meerdere paarden die in de lessen lopen. Ieder paard kreeg de ruimte om te wennen en er werd respectvol met ze om gegaan. De dagen daarna waren de paarden opener in omgang en veel gebalanceerder
Emma
Behandeling cranio Sacraal Sietse, ontspannen
Iris heeft mijn lieverd behandeld omdat hij erg stijf was, niet lekker voorwaarts liep in de training. Na de tweede behandeling had hij weer een lekkere voorwaartse looplust was weer soepel! Ik beveel dit iedereen aan, hij stond zo heerlijk te dutten tijdens de behandelingen.
Remona
IMG-20220418-WA0009
Iris heeft mijn lieve merrie een aantal keer behandeld, zij genoot hier zichbaar van, na de behandelingen waren de oefeningen ook veel makkelijker. Ook heb ik een voedingsadvies laten uitmeten, hier zijn we pas net mee gestart maar de huid van mijn friese merrie word zoveel rustiger, bijna geen jeuk meer, wij zijn klaar voor de zomer!
Simone & Femke

De gezondheidsscan voor jouw paard

De geavanceerde gezondheidsscan biedt inzicht in de welzijnsstatus van jouw paard door gebruik te maken van geavanceerde technologieën. Met behulp van een handscanner meet het systeem de galvanische huidreactie van het lichaam, en de software analyseert deze metingen aan de hand van een reeks bio-energetische markers.

De software evalueert de lichaamsreacties op basis van de basisrange, waarna een gedetailleerd rapport wordt gegenereerd. Dit rapport biedt aanbevelingen voor mogelijke kruiden of aanpassingen die de gezondheid van je paard kunnen bevorderen.

Het proces is eenvoudig en effectief. Met een handzaam apparaatje, zo groot als een hand, wordt het paard gescand terwijl de laptop de metingen direct interpreteert. Merries worden op 198 punten beoordeeld, terwijl ruinen en hengsten op 197 punten worden geanalyseerd, ook wel bekend als biomarkers in de scan.

De resulterende basisrange uit de scan onthult de balans in het lichaam van je paard, waarbij elk systeem individueel wordt bekeken. Dit stelt je in staat om de belangrijkste stressfactoren te identificeren, gerelateerd aan gebieden zoals de spijsvertering, ontgiftingsprocessen, slaappatronen, emotionele stress, hormonale balans, en ontstekingsreacties in het lichaam.

Wat nog beter is, is dat het hele proces slechts ongeveer 10 minuten duurt voor je paard. Dit is niet alleen efficiënt, maar ook comfortabel voor je paard, aangezien langdurig stilstaan niet altijd hun favoriet is.

Onze gezondheidsscan is ontworpen om snel en nauwkeurig inzicht te bieden in de gezondheid van jouw paard, waardoor je proactief kunt handelen om hun welzijn te verbeteren. Ontdek de voordelen van deze geavanceerde technologie en geef jouw paard de zorg die het verdient.

Dit is ook mogelijk voor jouw als eigenaar, wil jij ook een scan, geef dit dan aan bij de aanvraag! 

Waarom kiezen voor deze gezondheidsscan?

Onafhankelijk advies

Ik ben vrij om voer aan te raden dat ik ondersteun, zonder afhankelijk te zijn van merken met ongewenste ingrediënten.

Holistische benadering

Ik bekijk niet alleen de voeding, maar het gehele paard. Mijn gezondheidsscan identificeert bio-energetische markers en biedt een totaalbeeld van de gezondheid van jouw paard.

Zelf kennis opdoen

Mijn uitgebreide voedingsadviezen leggen niet alleen uit wat te doen, maar ook waarom. Het zijn leerzame documenten van 2-4 pagina's.

Jouw paard mag kiezen

Ik combineer kennis, inzicht en keuze vanuit het paard met elkaar. Zijn er meerdere producten die helpen bij een onbalans, dan mag jouw paard de keuze maak welke van de producten deze het beste aansluit. Dit doe ik doormiddel van de biotensor.

Minder zorgen over jouw paard

Voeding heeft aantoonbaar invloed op de gezondheid van je paard. Aangepaste voeding verbetert de algehele weerstand en vermindert gezondheidsproblemen.

Het resultaat

Na bestelling:

Wat je krijgt

Gaan wij samen aan de slag?

Dit alles voor slechts:

€ 40,- (excl. reiskosten)

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!