Op jouw locatie

Therapie voor jouw paard!

Herken jij deze signalen bij jouw paard?

Herken je deze signalen bij jouw paard?

  • Snel gestrest en moeilijk tot rust komen
  • Verminderde weerstand
  • Veel jeuk
  • Onverklaarbare gedragsveranderingen
  • Problemen met gewichtsbeheersing (te dik of te dun)
  • Mogelijke pijn, maar de oorzaak is onduidelijk
  • Neiging tot blessures
  • Moeite met training, vermoeidheid, of problemen met specifieke oefeningen

Als jouw paard last heeft van een of meerdere van deze klachten, begrijp ik dat dit zowel voor jou als voor je paard frustrerend is. Het houdt je wellicht zelfs ‘s nachts wakker!

Hier gaan we wat aan doen!

Hoe zou het voor je zijn als:

Ik geloof dat dit mogelijk is en ik ben hier om je te helpen!

Reviews van mijn klanten

246403684_109371521532019_4182503544145611443_n
Na de eerste behandeling is mijn paard zo enorm veranderd, ze is veel minder stijf, is vrolijker en zit weer lekker in haar vel, loopt vlotter en komt makkelijker aan de hulpen
Kayleigh met Saffier
Iris is bij ons op stal geweest voor meerdere paarden die in de lessen lopen. Ieder paard kreeg de ruimte om te wennen en er werd respectvol met ze om gegaan. De dagen daarna waren de paarden opener in omgang en veel gebalanceerder
Emma
Behandeling cranio Sacraal Sietse, ontspannen
Iris heeft mijn lieverd behandeld omdat hij erg stijf was, niet lekker voorwaarts liep in de training. Na de tweede behandeling had hij weer een lekkere voorwaartse looplust was weer soepel! Ik beveel dit iedereen aan, hij stond zo heerlijk te dutten tijdens de behandelingen.
Remona
IMG-20220418-WA0009
Iris heeft mijn lieve merrie een aantal keer behandeld, zij genoot hier zichbaar van, na de behandelingen waren de oefeningen ook veel makkelijker. Ook heb ik een voedingsadvies laten uitmeten, hier zijn we pas net mee gestart maar de huid van mijn friese merrie word zoveel rustiger, bijna geen jeuk meer, wij zijn klaar voor de zomer!
Simone & Femke

Ik ga je hierbij helpen

De reden dat ik begonnen ben met dit werk is mijn eigen paard Jinthe, zij had ook veel lichamelijke klachten en door alle goed bedoelde adviezen raakte we elkaar alleen maar verder kwijt in de trainingen. Door de technieken die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding heb ik mijn eigen paard weer terug, Jinthe is weer een blij paard en zit weer lekker in haar vel, gaat weer graag mee op pad en bokt niet meer! 

Weer samen genieten!

Hoe zou het voor jou zijn, om weer met een blij gevoel af te stappen na een training waarin je merkt dat jouw paard fijner door zijn lijf beweegt, jouw paard het weer leuk vind om iets te ondernemen met jou, omdat het lijf weer mee werkt?

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

Ik kom bij je langs en samen kijken we naar wat het probleem is

Stap 2

Ik bekijk en palpeer je paard en deel mijn bevindingen met je en vul een anamnese formulier in

Stap 3

Tijdens een behandeling behandel ik je paard op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Ik voel de probleemgebieden, let op lichaamstaal. De focus ligt op het activeren van het zelf herstellend vermogen en het afvoeren van afvalstoffen

Het resultaat

Na de behandeling

Gaan wij samen aan de slag?

Wanneer wij samenwerken, kom ik naar jouw gewenste locatie, zodat jouw paard niet hoeft te worden verplaatst. We bespreken het intakeformulier, vullen samen het anamneseformulier in en starten de behandeling. Let op: Bij de onderstaande kosten worden de reiskosten nog berekend (€0,25 per gereden km vanaf 5335LD).

Losse behandeling

€ 90,-

Standaard pakket

€ 599,-

Pro pakket

€ 1300,-

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!